Diensten

Schilderwerk

Wij bieden een volledige dienstverlening aan op het gebied van schilderwerk. Dat betekent dat we zowel binnen schilderwerk, als buiten schilderwerk doen. Is uw woonkamer eraan toe om weer strak in de verf te staan? En wilt u eigenlijk ook de buitenmuur geverfd hebben? Geen probleem, wij zijn er voor u! En wist u dat een geverfde buitenmuur ook een beschermlaag is voor uw huis tegen alle weersomstandigheden? Zo slaat u twee vliegen in een klap.

Glaswerk

J. van Leth doet alles met betrekking tot het zetten en vervangen van glaswerk. Dat betekent dat wij ook uw kozijn kunnen zetten en vervangen. Want wat is glaswerk zonder kozijn? En als u speciale wensen heeft, neem dan gerust contact met onze op. Door onze jarenlange ervaring weten wij met bijna elke vraag wel raad en is geen idee te gek.

Latex spuiten

Latex spuiten is mogelijk voor zowel de voorbewerking van uw muur of plafond, als voor de afwerking. Het zorgt voor een mooie gladde laag en bespaart zowel tijd als geld. Een goed idee dus als het traditioneel sauzen met een roller en een kwast u te lang duurt en te prijzig is. Het latex spuiten kan namelijk tot 40% goedkoper zijn. Een ander bijkomend voordeel is dat er een hogere laagdikte wordt aangebracht, waardoor het ook nog eens duurzamer is.

Houtrot reparatie

Wij repareren kozijnen waar houtrot in zit en hebben daarbij de benodigde papieren om ook in monumentale panden te werken. Niemand zit te wachten op houtrot en we verhelpen dit probleem van A tot Z voor u. Dat betekent dat we op zoek gaan naar de oorzaak van het houtrot, we deze oorzaak aanpakken en vervolgens zorgen voor een vakkundig herstel.

Wij maken graag kennis met u

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij maken graag kennis met u en horen wat voor project u uit te voeren hebt om de mogelijkheden met u te bespreken. Ook verzorgen wij met plezier een vrijblijvende offerte op maat.