Over ons

Wie zijn wij?

J. van Leth glas- en schilderwerken bestaat nu ongeveer vier jaar. Als zelfstandig ondernemer heeft J. van Leth een breed netwerk binnen de branche. Mocht het dus zo zijn dat u een grotere klus heeft, dan is dat geen enkel probleem. Wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plaats. Het werken binnen het glas- en schilderwerk is J. van Leth met de paplepel ingegoten. Sinds zijn zestiende heeft hij zij aan zij met zijn vader in de branche gewerkt. Zodoende heeft hij dus van jongs af aan al veel ervaring opgedaan. Dit maakt J. van Leth een echte expert in het vak en een zelfstandig ondernemen die u uw glas- en schilderwerk heel goed kunt toevertrouwen.

Uw wens, ons werk

Bij J. van Leth nemen we verantwoordelijkheid voor wat wij doen. De klant heeft een wens en wij maken daar werk van. Door onze ervaring en expertise kunt u rekenen op gedegen advies in het voorbereidende proces. Als we dan eenmaal aan de slag gaan, doen we dat met een ‘handen uit de mouwen-mentaliteit’. U kunt er dus op vertrouwen dat u harde werkers in huis haalt, die weten wat ze doen en hoe ze het moeten doen.

Ervaringsdeskundige

Met twintig jaar ervaring in het vak hebben wij bij J. van Leth bijna elk type klus wel gezien. Tegelijkertijd weten wij ook als geen ander dat ieder huis anders is en ieder zo zijn wensen heeft. Geen probleem! Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus we gaan graag in gesprek met u over hoe wij u van dienst kunnen zijn. Als we alles hebben besproken en u weet wat u wilt, gaan wij voor u direct aan de slag.

Wij maken graag kennis met u

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij maken graag kennis met u en horen wat voor project u uit te voeren hebt om de mogelijkheden met u te bespreken. Ook verzorgen wij met plezier een vrijblijvende offerte op maat.